"Лабиринтът: Последният кандидат" от Джеймс Дашнър - книжно ревю

Внимание: Този пост може да съдържа спойлери, свързани с първата и втората книга от поредицата. Четете на своя отговорност!
Здравейте отново!
Днес ще ви споделя моето мнение и мисли относно третата част от антиутопичната поредица "Лабиринтът". Това е книгата "Последният кандидат" на Джеймс Дашнър.

Томас вече е минал две от изпитанията на ЗЛО. Той е оцелял в Лабиринта, както и в Обгорените земи, и сега му остава само още един тест. Но Томас познава ЗЛО и му е известно, че нищо не е чак толкова просто. И че последната трудност пред него може да бъде по-ужасяваща от всичко досега.

Преди да прочета книгата, се поразрових в интернет и видях, че повечето ревюта на "Последният кандидат" са меко казано отрицателни. Много хора не я харесват и това е разбираемо - много пропуски имаше в нея. Аз лично започнах първите страници с доста ниски очаквания. Но всичко се промени след като минах началните петдесет. Тогава наистина се забавлявах, четейки книгата. Определено не ми е любимата от трилогията (даже е тази, която харесвам най-малко), но това хич не означава, че не си заслужава вниманието ви. Давам й 4,25 (добра) единствено заради малките, но важни моменти на объркване, които настъпваха от време на време.

Е, това беше моето малко ревю без спойлери. Ако все още се колебаете дали да започнете поредицата - давайте! Ако сте прочели първите две книги и не знаете дали да грабнете тази - направете го, но се пригответе за много, много тъжни моменти, много, много екшън и много, много загуби. Благодаря, че изчетохте това ревю и ще се видим много скоро! Чао!
~ слончето 🐘

П.П.: Бард, БЛАГОДАРЯ!!!

Коментари

  1. Аз чакам да излезе и последния филм и чак тогава ще те заема с четенето на книгите.. ( Вече имаш нов фен - Моника Пилярска)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации