Хари Потър маратони, в които ще се включа | The Nerdy Blogmas #1

Здравейте!
Днес е ден първи от моя Блогмас! Йей!

И днес ще си говорим на една тема, която ни е приятна на почти всички, а именно ХАРИ ПОТЪР. Защото Блогмас е свързан с Коледа, а Коледа е Хогуортс (поне за мен), а Хогуортс е ХАРИ ПОТЪР. Така че нека да говорим за ХАРИ ПОТЪР.

Всъщност днес искам да си поговоря (т.е. попиша) с вас за това какво за бога ме очаква този месец, а и в началото на следващата година. Защото знаете ли какво? Декември е месецът на четатоните! И аз смятам да участвам в 4 (5, ако броим и Bianual Bibliothon, който обаче е през януари)!

Проблемът тук е, че аз много искам да участвам във всички тях, но сами разбирате, че е почти невъзможно. Но ще се постарая и ще стане. Ще успея. Ще видите!

Този пост обаче наистина донякъде е посветен на ХАРИ ПОТЪР, защото ще говоря (пиша) за четатоните, в които смятам да се включа и които са свързани с ХАРИ ПОТЪР. Така че нека да започнем!

Първият от тях е така нареченият #HarryChristmasToYou. Той продължава цял месец. Накратко, целта му е да ни стимулира да почетем по някакъв начин поредицата за Хари Потър. Има три варианта да участвате:
  1. Да прочетете някоя или вси чки от книгите - дори и да подхванете само една от тях, пак се брои;
  2. Да изгледате филмите - който иска, може да се влючи и в груповото гледане на даден филм на Twitter-а им, който е @harrychristmastoyou. Там можете да получите и повече информация относно това; 
  3. Моят вариант - и двете.
Надявам се да участвате, а сега се прехвърляме към следващия четатон, а именнно #HPWeekendAThon. Това е четиридневен четатон, провеждащ се от 2-ри до 5-ти декември (включително) и през него трябва да прочетеш книги по следните категории, свързани с определени герои от поредицата:
  • Хари: Много известна книга, в която има герой, наречен ИЗБРАНИЯТ;
  • Хърмаяни: Книга с badass героиня;
  • Рон: Червена или оранжева книга;
  • Дъмбълдор: Книга, която включва герой с различна сексуална ориентация;
  • Хагрид: Книга, която ще те накара да се почувстваш комфортно.
Бележка: Позволено е дублирането.
Повече информация тук.
 
Това беше всичко за днес. Надявам се да ви е било интересно и ще се видим пак утре. Чао!

Коментари

Популярни публикации